hei. no silleen se on että loppu tulee. tänään pesin pyykkiä viis tuntia. se on täällä ihan normaalia kun pitää istua pihalla pyykkien vieressä, ettei kukaan pölli niitä :) hehe. no ei se mitään. istuskelin siinä puun alla varjossa ja mietiskelin että tää oli tässä. huomenna viimenen tentti, johon en ole lukenu yhtään, enkä aiokaan. ei ole enää mitään motivaatiota jälellä. koska me lähetään perjantaina. heti aamulla. ja sitten sanotaan vaan rajalla että dumela, ja ke a leboga. hei vaan ja kiitos!

toissapäivänä menin nostaan rahaa automaatilta ja kyllä se tililtä otti 500 pulaa, muttta ei antanu mulle mittään. hermo meni heti, ja menin pankkiin ja meuhkasin. ja sitten rahat tuli takas mun tilille. eilen menin hakeen viisumia mosmbikin lähetystöön. sanoivat että iltapäivällä voi hakea. sanoin että tulen huomenna ja niin menin aamulla. ja eihän se tietenkään ollu valmis. hermo meni taas heti. ja sitten huusin siellä naama punasena, ja sanoin tulevani huomenna taas. miten kun sen pitäs olla niin että nyt musta on tullu rauhallinen ja ymmmärtävä kiireetön maailmankansalainen, niin tarviinkin anger management- tunteja?? en tiiä kuin hermo on näin kireellä. koko ajan napsuu. huoh.

yritän päästä nettiin välillä reissun aikana, ja vähän kertoilla miten menee. reissusuunnitelma: pe aamuna johanneburgiin, illalla yöbussi mosambikkiin, la aamuna maputossa. ma bussi tofoon, jossa viikko rannalla riippukeinussa. seuraavana perjantaina bussi swazimaahan josta viikon ajan rannikkoa alas kohti eteläafrikan cape townia. siellä muutama päivä ja sitten ti 15.12 lento johannesburgin kautta lontooseen. 16.12 lontoosta helsinkiin. vippe hakee lentokentältä ja illalla jyväskylässä.

voikaa hyvin, kiitos kaikille ketä luki mun juttuja. palaan vielä asiaan.. nyt kaikille mukavaa mieltä, se on melkein joulukuu :D