mulla on nettii mulla on nettiii ahhahahhaha!!! on onnellinen.

sillä on aika suuri merkitys noin henkisesti kun on riippuvainen muista ja pitää kysellä että anteeksi mutta voisinko käydä kattomassa mun sähköpostin sun koneella nopeesti. ja nyt se netti vihdoin toimii, ekan kerran melkein kahteen kuukauteen :) ja osasin vielä ite ladata sen firefoxin (ohjeilla tietysti) ja siirtää sen tähän koneelle ja ottaa käyttöön. joo joo, tiiän ettei se oo juuri mitään mutta mulle työvoitto.

kun vihdoin viimein netti alko toimia niin mulla tuli itku. helpotuksen itku. kyllä on hyvä mieli nyt! viikonlopusta sen verran että tänään mennään fashion lounge- nimiseen yöravintolaan jossa pitää olla korkokengät. ja mein piti mennä tänään gabs sun- nimisen hotellin uima-altaalle lukemaan tenttiin, mutta onko se sitten ironiaa vai mitä, niin sen jälkeen kun koko viikon on ollu 40 astetta varjossakin ja pirskuleen kuumaa ja aurinkoista, niin tänään tuulee ja on pilivistä ja aurinkoa ei näy ja lämpötila on ehkä noin 20. nauttikaa viikonlopusta!

english:

ok, the internet is finally working! after almoust 2 months i got it working this morning and i was so relieved i cried! i installed the firefox almoust all by myself. (followed some instructions from my home university) and for me that was quite something! :)

tonight were going to check out a night club called fashion launge. and it requiers high heels. oh yes. and this morning we were supposed to go to gabs sun (hotel) wimming pool to relax and study for our exams, but ironically after whole week of sun ad hot 40 degrees in the shadow even, this morning its all windy and clowdy.. i hope you have a good weekend!