okei, me ollaan nyt takasin täällä gabsissa, ja sanotaanko näin että meni arvaus monta kokemusta rikkaampana aika nappiin :) se oli huippuviikko ja kerron siittä oikein kunnolla ja antoisasti kun jaksan, nyt on niin väsy että pistän nopeast highlightit tähän:

- kanooteilla pitkin okvango deltaa, morjenstettiin virtahepoja jotka piti todella hullunkurista ääntä :)

- 7 tuntinen reissu leirintäalueelta toiselle, koko matkan ajan luonnonpuistossa, saldo mm. norsuja, kirahveja, virtahepoja, nelimetrinen krokotiili, liskoja, lintuja, kaikki peuran sukulaiset (impala, kudu jne), timon ja bumba ja niiden sisarukset (mangusteja, villisikoja, tää vaan pekalle tiedoksi että timon ja bumba viittaa näihin)

- vessaan ei saanu mennä ilman opasta pimeällä koska nukuttiin keskellä luonnopuistoa, ja sitten saatto tulla norsuja tai virtahepoja yöllä vastaan, niin siistiä!! iltanuotio joka ilta, todella hyvät teltat

- jokiristeily Chobe-joella, ja taas paljon eläimiä, listaan lisättävä puhvelit, norsut ylitti joen. mahtavaa!!

- VICTORIA FALLS!!!!! menkää ja kattokaa jostain kuvia!! yritän saada tänne niitä ja. sitä ei voi kuvailla. se oli mahtavaa

- EHDOTON HUIPPU: koskenlasku kumilautoilla. 2 kertaa koko lautta ympäri, 4 kertaa yhteensä putosin, kerran meinasin kuolla, ja se oli aivan uskomattoman mahtavaa!!!!! Ziisus.

Jatkan myöhemmin, oli kyllä mahtavaa.