hei nyt.

onpas mukavampi mieli kun viimeksi kun kirjoitin. sain eilen illalla yhdelta amerikkalaiselta pojalta adapterin lainaan ja sain ladattua puhelimen akkua. Lisaksi latasin tana aamuna kameran akun ja sain siis ekaa kertaa kayttoon oman kameran. otin silla kaksi kuvaa. kumpikaan ei ollu julkasemisen arvonen.

eilen lahdettiin alkuillasta game city- nimiseen ostoskeskukseen kattomaan hangover-leffaa 7 amerikkalaisen kanssa. taksilla meneminen maksaa joka paikkaan 2,4e, mutta esim eilenillalla sita odotettiin noin 50 min. Hauskaa oli se etta ensin yksi random tyyppi soitti meille taksit (2) ja sitten kun niita ei kuulunut niin meidan porukasta Pat soitti sinne. Ne kysyi onko se Poha, ja se sanoi ettei ole. Ne sanoi etta ei ole takseja tulossa. Sitten Pat sanoikin etta joo, oon sittenkin Poha, ja sitten ne sano, etta ei varmasti tule teille taksia. hahaa.

sitten soitettiin toiseen taksiyhtioon ja sielta tuli 1 taksi, joka vei ensin puolet ja sitten puolet. Siirtymiseen normaalsiti noin 15min taksimatkalla vei meidan porukalta yhteensa 2 tuntia. mutta taalla on pakko menna autolla kauemmas, kun ne on oikeesti aika kaukana toisistaan. Gaboronella ei oo erityista keskustaa, vaan vaan automarketteja ja kauppakeskuksia seka jotain autokauppoja ja sellasia siella taalla. hiekkaa on joka paikassa. ja pienta hokkelikylaa kaikki tienvarret taynna.

kaytiin kattomassa se leffa, ja voin sanoa etta oli se ihan huvittava, mutta jenkit nauro siella ihan katketakseen. suomalaisilla on parempi huumorintaju.. tai ainakin mun kavereilla. paits pekalla. (olin kokonaan unohtanu etta tan piti vaan kettuilla pekalle tan koko blogin..)

taman jalkeen mentiin kaymaan sellasessa isossa ravintolassa, jossa oli suunnaton ulkoterassi jossa musta nainen piti karaoke, lahinna laulaen ite koko ajan. ei hurraamista. taman jalkeen paukutettiin takseilla takaisin yliopistolle ja istuskeltiin viela hetki ulkona. eilen illalla valvoin myohimpaan taalla ikina, menin vasta yhden aikaan nukkumaan, ja nyt vasyttaakin ihan vietavasti. 

tana aamuna lahdin immigration officeen muiden vaihtareiden kanssa bussilla hakemaan opiskelulupaa. kun paasin tiskille huomasin etta yksi paperi puuttuu. otti ihan hieman verran paasta. niin sanotusti sieppas. silla reissulla meni 3 tuntia ja mita hyodyin? en mitaan! ensi viikolla sama homma.

tanaan kavin lounaalla ihan mahtavasa paikassa. heti yliopiston porttien ulkopuolella on sikana kojuja, jotka myy ruokaa. siella on riisia, spagettia, kanaa, lihaa, salaattia, mykyja jne. ja 1.5e setti. Ja sinne meen udestaankin. ensin meen tunnille, se alkaa nyt. Illalla mennaan ulos syomaan, varmaan jotain thaimaalaista. huomenaamulla lahto reissulle, mennaan kattoon kalliomaalauksia ja niita elukoita.

mukavaa viikonloppua!