.. vaikkakin nyt se on jo takana. no mitä siihen kuului?

kun vihdoin lopetin itkeskelyn perjantaina, lähdettiin african malille, jossa kierrettiin kiinalaisten täysin valloittamissa kaupoissa. siis miten niitä kiinalaisia ihan oikeesti voi olla kaikkialla??? no onhan niitä paljon, se on totta. mutta silti!

ja niin siellä kierrettiin ja sitten körötettiin kombilla kotia. haa! enpä kertonu siitä aerobictunnista millä olin torstaina. se oli sellanen work out että mulla on vieläkin lihakset kipeänä, ja nyt on sunnuntai! pikkusen hyppelee taas jutut, pyydän anteeksi. niin joka kerta kun lähti kunnon bassojumputus tai tuli "hyvä" filli siinä mahtavassa 90-luvun jytkeessä niin kaikki alkoi kirkua ja kiljua ja taputtaa käsiä. ihan mahtavaa. ja aina kun kierros koreografiaa oli tehty niin sama huutomyrsky. salissa oli varmaan 70 paikallista opiskelijaa/yliopiston opettajaa, ja minä. no se siitä.

mutta sitten takaisin alkuperäiseen tarinaan. en oo enää itekkään kauhean perillä mikä se oli. pidettiin kuitenkin skandinaavien ilta brasilialaisessa ravintolassa botswanassa. oli ihanaa ja rauhallista, syötiin todella hyvää ruokaa ja juotiin hyviä cocktaileja. istuttiin ja nautittiin rauhallisesta tunnelmasta, minä, sanna ja kaksi norjalaista tyttöä kristin ja åsne.

 

 

1250964027_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tässä katsellaan vasta ruokalistoja.

no sitten me mentiin pull and push- nimiseen ravintolaan joka on ihan keskellä ei mitään ja hiekkatietä pitkin. ja se olikin viikonloppuna oikein klubi ja hui että ku en oikein osaa olla niissä. ja sisälle makso 50 pulaa!!! terve. niinku 5 euroa ja täällä se on paljon. sillä ostaa melkein neljän päivän ruuat koulusta. no siellä sitten tanssittiin ja hengattiin ja tässä alla valokuva siitä etten keksiny tätä juttua vaan olin siellä mukana.

1251054118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tässä minä, norjalaiset susanne ja åsne.

semmoista oli siellä. sitten seuraavana aamun lähdettiin botswana craftiin, missä siis myydään kaikkea ylihintaista afrikkakamaa. niinpä en ostanu mitään vaan sen sijaan otin valokuvan näyttelystä, jota ei kuulemma sitten saanukaan valokuvata. oho. se valokuva on tässä alla.

1251054361_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

siinä on tuoleja ja seinällä on tauluja ja niitä koreja mitä ne punoo francistownissa.

noo. semmosta oli. ja sitten tänään aamulla menin kattoon ku sanna pelas jalkapalloa. hauskaa kyllä kun se kenttä oli sellanen että kulmapotku lähti puskan takaa ja niin päin pois. iltapäivällä vielä käytiin norjalaisten kanssa river walkin yhdessä ravintolassa pakkosyömässä että päästiin telkkarin eteen keihäsfinaalia varten. kyllä tuli kotoinen olo, ihan kun ois ollu suomessa. se on jännä tunne. norjalainenhan sen vei. pitkämäki vaan taas kaatuili. mutta se on sen tyyli.

aamulla lähden tutustumaan paikalliseen punttisaliin. hei vaan.