ahhahaha. ihan mahtava reissu riverwalk nimiseen kauppuakeskukseen. kaelin sinne, ostin 1000lla pulalla kamaa (sata euroa) ja lahdin siis hakemaan adapteria etta saan koneen toimimaan ja ladattua kameraan akun. no, kavin kolmessa eri kaupassa pelkastaan sita ettimasssa. vihdoin loysin sen sparista. sitten miljoonan kassin kanssa taksilla kotiin. taksi makso muuten 2,5 euroa. aika kamalaa. no nyt kun ruuasta puhutaan niin eiku rahasta. oon vahan sekasin. pitais lopettaa liiman imppaaminen. ;) no niin, niin rahasta, eli kampuksella ruoka maksaa 1,5e ja se on joka paiva samaa. ahahhahaa!! riisia ja kanaa. ja sitten on sellasta vahan puuron nakoista ruokaa joka ei maistu milleen mutta siina on maissia. ja sitten.. ai niin ei ollukaan muuta.
mulla on omassa kampassa keittio, ja jaan sen muiden graduate opiskelijoiden kanssa. muut normivaihtarit asuu asuntolassa nimelta las vegas ja multa on sinne noin puoli kilsaa matkaa. hyva niin, eipa tarvi niiden kanssa hengailla. mut on taas laitettu erityisryhmaan.. ehka ihan oikein.
hyppasin aika kauas alkuperaisesta aiheesta eli kaupassakaynti. no sitten tulin takaisin kotiin siis ja iskin sen adapterin seinaan.... rumpuja... oikein! ei toiminu. ja mina sanoin pari rumaa sanaa. akku tyhja puhelimesta, en voi ladata kameraa, enka saa konetta kayntiin. hittilainen. no, minun kamppis otti mun puhelimen nyt lataukseen sen adapterin kautta. uusi kauppareissu siis tiedossa.
talleen taalla mennee. miten menee suomessa?